Op zoek naar een christelijke studentenvereniging in Utrecht?

Klik hier om kennis te maken met onze lidverenigingen!

Doe hier de verenigingswijzer!

Ga jij komend jaar in Utrecht studeren? Woon je al in ‘Uut’ en zoek je uitbreiding van je studentenleven? En ben je op zoek naar een studentenvereniging met religieuze diepgang? De vijf christelijke verenigingen in Utrecht maken graag kennis met je!

Twijfel je nog om te gaan studeren, of om lid te worden bij een studentenvereniging? Lees hier waarom het waardevol is om wel komend jaar je studentenleven te starten! Wil je wel lid worden maar weet je nog niet waar? Met onze verenigingswijzer helpen wij je kiezen!

Dé studentenstad in midden-Nederland, is maar liefst 5 christelijke vereningen rijk, waarvan de Federatie BOCS de koepel is. Deze verenigingen zijn:  Sola ScripturaS.S.R.-N.U., V.G.S.U., Ichthus Utrecht en N.S.U.

Alle deze verenigingen zijn opgericht op een christelijke basis. Ook organiseren zij allen activiteiten, lezingen en kringen waarin je met christelijke medestudenten in discussie kan gaan, om te leren en je te ontwikkelen. De manier waarop deze verenigingen dit uitvoeren, is wel verschillend en iedere vereniging heeft zijn eigen studentikoze karakter.

Verenigingen